Favoriet

Bedrijfsnieuws

Weidemann breidt bedrijfsbestuur uit

Weidemann heeft per 1 februari 2015 het bedrijfsbestuur uitgebreid met de aanstelling van een derde directeur: Klaus Pohl. Pohl is sinds 1 oktober 2013 in dienst bij Weidemann en was tot zijn aanstelling als directeur werkzaam als sectormanager voor onderzoek en ontwikkeling.

Met zijn aanstelling als directeur bij Weidemann neemt Klaus Pohl de leiding over van onderzoek & ontwikkeling, projectmanagement, logistiek, productie en kwaliteitsmanagement.De twee huidige directeuren Bernd Apfelbeck en Hans-Heinrich Schmidt blijven directeuren bij Weidemann.

Schmidt en Apfelbeck

Schmidt heeft vanaf nu de verantwoordelijkheid over het nieuwe onderdeel voorontwikkeling en innovatie, inkoop en faciliteitmanagement. Ook neemt Schmidt de leiding op zich van diverse projecten die de toekomstbestendigheid en de concurrentiepositie van Weidemann GmbH moeten verstevigen. De bedrijfsonderdelen die vallen onder de verkoopdirecteur Bernd Apfelbeck blijven onveranderd en zijn verkoop, marketing, aftersales, financiƫn, controlling, human resources en IT.