Massey Ferguson 5610

advertentie

Massey Ferguson toonde vorig jaar november de 5600-serie voor het eerst. De trekkers uit de driekoppige serie hebben een maximaal motorvermogen van 63,5 kW (85 pk) voor het kleinste model, de 5608, 71 kW (95 pk) voor de 5609, en 78 kW (105 pk) voor het topmodel. Elektronica zorgt voor meer mogelijkheden. En dat maakt de nog steeds brutaal ogende trekker minder eenvoudig dan zijn voorgangers. LandbouwMechanisatie reed met het topmodel, de 5610.

Massey_Ferguson_1 Massey_Ferguson_2 Massey_Ferguson_4 Massey_Ferguson_3 Massey_Ferguson_5 Massey_Ferguson_6 Massey_Ferguson_7

Delen via:
Stuur mij elke twee weken LandbouwMechanisatie nieuws
E-mail:
1 Reactie op Automatische vierwielaandrijving van John Deere
  1. WILLIE BERGMAN zegt:

    Goedendag,
    in 1972 hadden de belarus trekkers al een zelfdenkende voorwielaandrijving.
    heeft john deere dat nu pas ontdekt ??
    groetjes, WILLIE BERGMAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>