Pichon neemt Gilibert over

Pichon, de Franse fabrikant van onder meer mesttanks en mestmixers, heeft Gilibert overgenomen. De, eveneens, Franse fabrikant Gilibert maakt onder andere mestspreiders. Het bedrijf is opgericht in 1970 en gevestigd in Faramans. Pichon huisvest in Guipavas.

De Pichon Groep wordt door de overname in Frankrijk leider op de markt van mestspreiders en landbouwaanhangwagens. De merknaam Gilibert blijft bestaan.

Bij de Pichon Groep werken in totaal 170 mensen. Het bedrijf heeft vorig jaar een omzet gerealiseerd van 33 miljoen euro. Met het nieuws over de overname vertelde de Groep ook dat het plannen heeft de productiefaciliteiten gaat uitbreiden. Details daarover worden niet gemeld.

Pichon

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.