Stierman de Leeuw en TP Linddana uit elkaar

Stierman de Leeuw en TP Linddana hebben besloten hun samenwerking te beëindigen. Dat betekent dat de houtversnipperaars van de Deense fabrikant niet langer door Stierman de Leeuw verkocht zullen worden.

Stierman de Leeuw was sinds september 2015 verantwoordelijk voor de import en distributie van de TP machines in Nederland. Precies twee jaar later is de samenwerking per direct gestopt, dus worden er volgende week op GroenTechniek Holland ook geen machines van de Denen gedemonstreerd. Het is nog niet bekend wie het importeurschap van TP Linddana van Stierman de Leeuw overneemt.

Volgens Jurgen Albers, directeur bij Stierman de Leeuw, is de reden voor de breuk het te ver uit elkaar liggen van de visies van beide bedrijven. Daardoor was er geen optimale marktbewerking meer mogelijk.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.