Stihl investeert miljoenen in Langkampfen

Stihl investeert 22,8 miljoen in nieuwe faciliteiten in Langkampfen, de locatie van Viking. De nieuwe gebouwen beslaan 20.000 vierkante meter. Door de nieuwbouw komen er 100 banen bij.

Het doel van de nieuwbouw is het uitbreiden van de productiecapaciteit. “Naast een productiehal zullen de gebouwen technische en prototype afdelingen huisvesten en ook elektro laboratoria, ruimtes voor duurzaamheidstests en een moderne leerwerkplaats”, vertelt Nikolas Stihl, voorzitter van de adviesraad en de toezichthoudende raad van Stihl.

De nieuwe productielocatie moet eind 2018 af zijn. Er zullen dan producten gemaakt en ontwikkeld worden in samenwerking met het moederbedrijf van Stihl in Waiblingen. Vanaf 2019 wordt de volledige Viking productlijn onder de Stihl merknaam verdeeld.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.