Minder trekkers verkocht in oktober

De trekkerverkoop in oktober 2017 is lager dan in dezelfde maand vorig jaar. Er werden 215 exemplaren verkocht, in oktober 2016 lag dat aantal met 251 een stuk hoger.

Het verkooptotaal in 2017 tot en met oktober ligt ondanks de wat mindere maand nog wel fors boven het totaal van vorig jaar. Het totaal ligt nu op 2.196 trekkers, vorig jaar was dat 2.126.

John Deere, New Holland en Fendt

De trekkerverkoop per merk wordt met een jaar vertraging gepubliceerd. Uit die cijfers blijkt dat John Deere tot en met oktober 2016 met een totaal van 472 trekkers de ranglijst aanvoert. New Holland staat op plek drie met 369 trekkers. Fendt maakt met 314 trekkers de top drie compleet.

Compacttrekkers

Met 558 verkochte compacttrekkers ligt het totaal 30 stuks hoger dan een jaar geleden. 2017 is tot en met oktober het beste verkoopjaar sinds 2011. Zes jaar geleden werden er ongeveer evenveel compacttrekkers verkocht, 566 in de eerste tien maanden.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.