GKB Realisatie begint eigen bedrijfsopleiding

GKB Realisatie begint in september van dit jaar met een eigen bedrijfsopleiding. De GKB-bedrijfsopleiding is een mbo-opleiding (niveau 3 en 4) en wordt verzorgd in samenwerking met Essenzo Business & School.

Tijdens deze opleiding werken de studenten vier dagen per week binnen de verschillende vakgebieden van GKB. Zo kan de student ontdekken waar hij goed in is en wat hij leuk vindt. Eén dag per week gaan de studenten naar school. Tijdens de opleiding ontvangen de studenten een salaris. De opleiding duurt twee jaar en wordt afgerond met een officieel erkend mbo-diploma.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.