Trekkerverkoop blijft op peil

De trekkerverkoop in Nederland blijft voorlopen op het verkoopaantal van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van Fedecom. In mei werden 261 trekker verkocht, dat zijn er 31 meer dan een jaar eerder in dezelfde maand.

Dat brengt het totaal op 1.172, precies vijftig meer dan in de eerste vijf maanden van vorig jaar. Net als na de bekendmaking van de cijfers van april lijkt ook na de maand mei de stijgende lijn te blijven.

De verkoop van compacttrekkers doet het niet zo goed als vorig jaar. Dit jaar werden er in mei 50 exemplaren verkocht, dat zijn er twee meer dan vorig jaar in dezelfde maand. Echter, het verkooptotaal is met 267 lager dan in 2017 toen er tot en met mei 292 compacttrekkers verkocht werden.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.