Charles Moll nieuwe managing director MTD EAME

Charles Moll, volgt per 1 januari 2019, Karsten Hoppe op bij de MTD-groep. Onder de MTD-groep, een familiebedrijf, vallen ondermeer de merken Robomow, Wolf-Garten en Cub Cadet. Hoppe was twee jaar lang Managing Director van de afdeling Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Charles Moll is nu nog vice-president marketing van dezelfde divisie. Hij wordt ook CEO van MTD Products AG. Moll is de zoon van Charles Moll, de huidige CEO van de Amerikaanse MTD Group. De strategie MTD in Europa, het Midden-Oosten en Afrika blijft ongewijzigd en blijft dus liggen op Wolf-Garten en Cud Cadet.

MTD werd opgericht in 1933 door Theo Moll, Emil Jochum en Erwin Gerhard. Samen kochten ze Modern Tool and Die Company in het Amerikaanse Cleveland.

Charles M. Moll per 1 januari 2019 Managing Director
Robert T. Moll, CEO van MTD Group, kondigt aan dat de MTD EMEA divisie per 1 januari 2019 na twee jaar afscheid neemt van Dr. Karsten Hoppe. Hij dankt Dr. Karsten Hoppe voor zijn enorme inzet voor MTD Products en wen…

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.