Vredestein mag banden leveren aan Manitou

Bandenfabrikant Apollo-Vredestein en verreikerproducent Manitou hebben een overeenkomst getekend. Apollo-Vredestein mag banden leveren voor de Manitou MLT en MLA verreikers. Het gaat om de banden uit de Endurion-serie in de maten 460/70 R 24 en 500/70 R 24.

Hiermee voldoet Manitou aan de wens van dealers en eindgebruikers om de verreikers met Vredestein Endurion banden uit te rusten. Ze zouden de kwaliteit, duurzaamheid en lage kosten roemen, meent de bandenfabrikant. De banden uit de Endurion serie zijn special ontworpen voor shovels, verreikers en graaf-laadcombinaties die met name op een harde ondergronden werken.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.