Wout Hogervorst wordt Hogervorst

Mechanisatiebedrijf Wout Hogervorst in Noordwijkerhout verandert na bijna 45 jaar haar naam in Hogervorst. “Onze internationale klanten hadden moeite met de uitspraak van de voornaam van mijn vader Wout, de oprichter van ons bedrijf”, vertelt Erik Hogervorst.

Erik Hogervorst runt samen met broer André het mechanisatiebedrijf dat onder meer de merken Hos, Mazzotti, Kubota en Yale voert. Naast de naamsverandering heeft Hogervorst ook plannen voor een verbouwing van het pand in Noordwijkerhout. De naamswijziging is per direct van kracht.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Geef een reactie