Kentekenregistratie

Eigenaren van landbouwvoertuigen en de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) hebben de afgelopen vijf maanden ervaring opgedaan met het registreren van landbouwvoertuigen. We weten dat er nog steeds veel vragen zijn bij de lezers van LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek en Veehouderij Techniek. Het is belangrijk dat die vragen beantwoord worden, zodat iedereen weet wat er speelt.

Op donderdag 24 juni (van 19.00 uur tot circa 20.30 uur) houdt Mechaman samen met het de Oude Trekker en Motoren Vereniging (OTMV) een live talkshow. Tijdens de uitzending zijn deskundigen van zowel de RDW als Oudewater Verzekeringen aanwezig om in te gaan op de problemen en de vragen rondom de kentekenregistratie.

Aan tafel zitten:

  • Gerard Kooy (OTMV)
  • Gertjan Zevenbergen (AgriMedia / Mechaman)
  • Anton van der Heijden (RDW)
  • John Ruizeveld (Oudewater Verzekeringen)

Deze live uitzending is gratis voor abonnees van vakblad LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek. Ook leden van de OTMV kijken gratis.

Bent u geen abonnee op een van de vakbladen van AgriMedia of bent u geen lid van de OTMV en u wilt toch de uitzending bekijken? Dat is mogelijk tegen betaling van € 49,00 via iDEAL.

Reacties zijn gesloten.