Minder dan 3 weken!

Het begint al een beetje te kriebelen. Met nog minder dan 3 weken te gaan, is iedereen natuurlijk al druk bezig met de voorbereidingen voor de reis. Het enthousiasme van de deelnemers hebben we afgelopen donderdag, 12 januari al kunnen ervaren en dat zit wel goed. De meesten waren aanwezig bij de informatieavond en iedereen heeft er zin in. Zoals gebruikelijk heeft iedereen een dik boek gekregen met uitgebreide informatie over het verloop van de reis en een informatiemap voor de thuisblijvers. Die thuisblijvers gaan we zoveel mogelijk op de hoogte houden met deze blog dus stuur de link door naar je familie en vrienden. Laat ze meegenieten van onze prachtige reis door het onafzienbaar grote Brazilië.

(Joop Bal, cameraman)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.