Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Blog

Drukke tijden, weinig tijd voor uw relatie

Er staan weer drukke tijden voor de boeg, na een natte winter mag u en kan u eindelijk weer het land op. Nu het land en de weersomstandigheden het toelaten maakt u gelijk lange dagen. Vroeg beginnen en laat klaar. Allemaal heel leuk en het werk wordt dan ook met veel plezier uitgevoerd. Echter is er één probleem; de vrouw des huizes.

‘s Ochtends voor dag en dauw weg,  ‘s middags even snel een boterham en ‘s avonds de warme maaltijd binnen tien minuten naar binnen schuiven. Weinig tijd blijft er over voor uw levenspartner. Iets wat die partner vaak wel verwacht en zodoende komen er wat strubbelingen in de relatie. Voor dit probleem is een oplossing bedacht. De BroApp. Een applicatie voor uw smartphone die automatisch leuke en lieve berichtjes stuurt naar uw partner.

De app is zeer gebruiksvriendelijk. Selecteer de naam van uw partner in de telefoonlijst en maak een selectie uit verschillende voorgeprogrammeerde berichten. Het is mogelijk om zelf een bericht aan te maken, misschien persoonlijker echter kost dit wel meer tijd. Vervolgens geeft u aan welke dag en welk tijdstip het bericht verstuurd moet worden. Zo kunt u op de wat rustigere zondag alles klaar zetten voor de aankomende week.

Om ervoor te zorgen dat uw partner er niet achter komt, hebben de makers van de app meerdere handigheden bedacht. Als u die dag toch zelf zo adequaat bent geweest om een bericht te versturen, verstuurd de BroApp niet als nog uw voorgeprogrammeerde tekst. Ook kan u verschillende Wi-Fi kanalen in- of uitschakelen, zodat als u in huis aan het schuilen bent voor een regenbui, de app niet automatisch het bericht verstuurd. Zo voorkomt u dat uw partner een bericht krijgt als u en uw partner naast elkaar op de bank zitten.

Een goed huwelijk kost tijd en geld. Zo ook deze app, namelijk 1,49 euro.
Voor de mannen met een groot hart, u kunt het ook instellen voor meerdere contacten.

Gerelateerde artikelen