Terradisc Multiline combineert schijveneg en zaaimachine

Pöttinger presenteert de nieuwe Terradisc Multiline. De Multiline, een schijveneg en zaaimachine, is er in werkbreedtes van 3 en 4 meter.

In het veld en tijdens transport loopt de machine op de rubberen pakkerwals. De wals bestaat uit twee delen en wordt centraal ondersteund. Door die verdeling draait de machine naar zeggen van de fabrikant goed en zonder wringen op de kopakker.

De ruimte tussen de schijven is 12,5 cm. Met 24 rijen zorgt dat volgens Pöttinger voor een optimaal zaaibed. Over zaaien gesproken: standaard wordt de nieuwe Multiline geleverd met de Vitasem A, Vitasem Add of Aerosem zaaimachine.

TERRADISC_3001_multiline_2_hq

TERRADISC_3001_multiline_1_hq

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.