Geringhoff levert maisbekken aan John Deere

Het Duitse Geringhoff gaat maisvoorzetstukken leveren aan de dealers van machinebouwer John Deere. De maisbekken van Geringhoff vervangen vanaf augustus dit jaar de 600C-bekken van John Deere.

Vooralsnog biedt John Deere de Geringhoff-voorzetstukken voor maaidorsers alleen aan in Region 2: Europa, Rusland, Noord-Afrika en het Nabije en Midden-Oosten. De afspraak geldt voor zowel de bestaande als de nog te ontwikkelen maisbekken van Geringhoff.

Expertise

John Deere zegt gebruik te willen maken van Geringshoff’s technische expertise terwijl Geringhoff profiteert van het grootschalige dealernetwerk van John Deere. “Deze partnerschap biedt onze klanten een uitstekende en uiterst rendabele oplossing voor hun maisoogst”, aldus Chris Wigger in een persbericht van John Deere. Wigger is verantwoordelijk voor verkoop en marketing bij John Deere in Regio 2.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.