Claas-app legt bediening trekker uit

Claas presenteert op de Sima in Parijs een nieuwe app voor de smartphone en tablet. Eerst maak je een foto van de bedieningselementen in de cabine. Vervolgens legt de app uit waar alles voor dient.

De app is ook voorzien van een virtual reality-functie. Na het op je hoofd zetten van de VR-bril legt de app in 2D of 3D uit waar alle bedieningselementen voor zijn. Hiervoor hoef je niet in de trekker te zitten. Volgens de fabrikant leer je de trekker zo snel en gemakkelijk kennen. De app moet een handleiding overbodig maken.

De app is beschikaar voor de Claas Arion 500, Arion 600, Axion 800 en de Axion 900. Alle nieuwe modellen die nog volgen voegt de fabrikant aan de app toe. De app is te downloaden in de App Store en Google Play.

Claas app

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.