John Deere Field Connect in Nederland

John Deere introduceert Field Connect op de Nederlandse markt. Met Field Connect is het mogelijk om de vochtgehaltes van gewassen te beheren, waardoor er volgens de fabrikant sneller bepaald kan worden of er beregend moet worden of niet.

Met in het veld geïnstalleerde sondes kan het vochtgehalte op verschillende diepten gecontroleerd worden. De gegevens worden draadloos naar een computer of mobiel apparaat verzonden.

Met een uitbreiding van meerdere omgevingssensoren die de lucht en bodemtemperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid, zonnestraling, neerslag en bladnatheid meten, kan bespuiting op het goede moment bepaald worden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.