VSS Machinebouw vernieuwt uienrooiers en loofklappers

VSS Machinebouw uit Oudelande (ZL) heeft haar uienvoorraadrooier en uienloofklapper  vernieuwd. De machines hebben een nieuw uiterlijk gekregen in lijn met de geüpdatete Amac uienlader.

De vernieuwde uienrooier (Amac VRU) is voorzien van aangedreven klopperrollen, wat de zeefcapaciteit en levensduur van de rooimat volgens VSS vergroot. LED-verlichting is standaard. Tegen meerprijs is een getorste rooi-as leverbaar.

De loofklapper (Amac LKU) is voorzien van een dubbel messensysteem. Dit versnippert het loof beter en fijner, aldus de fabrikant. Aandrijving van de machine gebeurt via krachtbanden om slip op de poelies te voorkomen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.