Zibo onkruidstrijker met roterende rollen

Zinger Mechanisatie heeft een onkruidstrijker tegen opslag ontwikkeld. De Zibo onkruidstrijker is er met vaste of roterende rollen.

De roterende Onkruidstrijker bestaat uit drie los van elkaar werkende rollen, waarmee een werkbreedte van 6.50 meter wordt gehaald. De dosering kan per rol aangepast worden. Afhankelijk van de opslag varieert de werksnelheid van 3 tot 8 kilometer per uur.

Met elektrisch verstelbare steunwielen is de werkhoogte te bepalen. Op de kopakkers zijn de zijrollen hydraulisch te heffen. Standaard wordt de roterende onkruidstrijker voorzien van een hydraulisch vlakstelling om de rol horizontaal te houden. Het vochtgehalte van de roller is met behulp van een bedieningskast vanuit de cabine van de trekker te regelen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *