VIDEO: LandbouwMechanisatie Zomertour 2017 – Dag 6

Vandaag in de nieuwe video van de LandbouwMechanisatie Zomertour 2017: Worden Jasper en Chris wakker op het bedrijf van Miss Fendt, drinken ze een bakkie koffie bij akkerbouwer Chris Hopmans en testen ze de bumper van Peecon.

Redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen gaan op Zomertour met een Fendt 1050 door Nederland en België. Het doel? Zoveel mogelijk leuke en interessante verhalen ophalen voor het vakblad LandbouwMechanisatie.

Video’s van hun belevenissen zijn vanaf nu te zien op deze website. Lees het verslag (30 pagina's) in vakblad LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.