Agritechnica 2017: Aardappelkipper van Joskin

Joskin heeft een compleet nieuwe kiepwagen ontwikkeld speciaal voor het transport van aardappelen. De Belgische fabrikant laat de nieuwe wagen zien op Agritechnica.

Om de valhoogte bij het lossen van de aardappelrooier in de kipper te verlagen, heeft Joskin een deel van het zijschot hydraulisch uitschuifbaar gemaakt. De voorste as van de drieasser kan iets worden geheven, waardoor de druk op de trekker toeneemt en daarmee de trekkracht.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.