Agritechnica 2017: Trelleborg houdt Pneutrac klein

De Pneutrac  komt er voorlopig niet in grote maten. Trelleborg gaat met deze kruising tussen luchtband en rupsband eerst ervaring opdoen in de wijnbouw en de fruitteelt.

De Pneutrac werd als Israelische vinding vier jaar geleden voor het eerst getoond in Hannover op de stand van Mitas. Deze Tsjechische fabrikant had wel oren naar de band met zijn naar binnen bollende flanken. Maar Mitas werd twee jaar geleden overgenomen door Trelleborg, die de Pneutrac nu onder eigen naam op de markt gaat brengen. Dat gebeurt voorlopig in velgmaten tot 30 inch. Met deze relatief kleine banden gaatTrelleborg eerst praktijkervaring opdoen in fruitteelt en wijnbouw voordat ze zich aan de grotere maten voor de landbouw waagt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.