Väderstad CrossCutter Disc bekroond

De Väderstad Carrier met CrossCutter Disc is in de categorie grondbewerking bekroond met de award Machine of the Year 2018. De prijs is een initiatief van aantal voornamelijk Duitse uitgevers van landbouwbladen.

De Zweedse fabrikant presenteerde de CrossCutter Disc half november op vakbeurs Agritechnica. De schijf kan gemonteerd worden op de Carrier-schijfcultivator. Hoewel de zigzagschijf de grond zeer intensief bewerkt, is de werkdiepte met 2 tot 3 cm gering. Bij snelheden tot 20 km/h is capaciteit hoog, terwijl de bewerking weinig vermogen vraagt.

Dochterbedrijf

De CrossCutter-schijf heeft een diameter van 450 mm en wordt geproduceerd door het dochterbedrijf van Väderstad, Svensk Presshärdnig (SPH). De schijf is vanaf komend voorjaar leverbaar op de Carrier-schijveneggen van Väderstad.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.