Amazone zaaimachine AD-P 01 Special met QuickLink

Voor de combinatie met de nieuwe rotorkopeg KE 01 en de nieuwe rotorcultivatoren KG/KX 01 introduceert Amazone de AD-P 01 Special met een werkbreedte van 3 meter, een nieuwe pneumatische opbouwzaaimachine.

De AD-P 01 Special wordt met een QuickLink koppeling aan de grondbewerkingsmachine bevestigd. De AD-P 01 Special kan worden uitgerust met een zaadtank van 850 of 1.250 liter. Beide tanks kunnen worden vergroot met een opzetrand waardoor de inhoud met 250 liter toeneemt.

Kouters

Als koutersystemen zijn de WS-sleepkouters als de RoTeC-Control-zaaischijven beschikbaar met rijenafstanden van 12,5 cm of 15 cm. De kouterdruk kan mechanisch worden ingesteld met universeel bedieningsgereedschap, of hydraulisch vanuit de cabine. De machine kan worden bediend met de Amadrill+ bedieningscomputer of met een Isobus-terminal.

Afhankelijk van de rijenafstand biedt de nieuwe segmentenverdeelkop van de AD-P 01 Special de mogelijkheid om 2 x 5 of 2 x 6 rijpadensegmenten te schakelen. De rijpadenschakeling gebeurt rechtstreeks op de segmentenverdeelkop en kan aan de spoorbreedte en de breedte van de trekkerbanden worden aangepast. De elektrische dosering vermindert de zaaihoeveelheid bij het inschakelen van de rijpaden, afhankelijk van het aantal afgesloten rijen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.