Track-Control IC werktuigbesturing

LMB Vermeulen uit Oostburg (Z) heeft in samenwerking met Risseeuw Techniek uit Schoondijke een werktuigbesturing ontwikkeld. De werktuigbesturing is geschikt voor trekkers van CNH (Case IH, New Holland en Steyr).

De werktuigbesturing heet Track-Control IC (Implement Control). Track-Control werkt met de Isobus-terminals die affabriek in de CNH-trekkers worden geleverd. In tegenstelling tot de TrueTracker werktuigbesturing van Trimble heeft Track-Control IC geen extra bedieningsterminal nodig.

Het werktuig wordt voorzien van een extra GPS-antenne zodat het systeem weet waar het werktuig is ten opzichte van de trekker die zijn eigen GPS-antenne heeft. Op het werktuig wordt de standaard Trimble AG-372 antenne geïnstalleerd. De antenne is uitwisselbaar met andere trekkers en werktuigen. Vermeulen gaat Track-Control IC vermarkten via het CNH-dealer netwerk.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.