Kuhn vestigt zaairecord

Machinebouwer Kuhn heeft in Oekraïne met een Maxima 2 TRX een nieuw zaairecord gevestigd. Dat heeft de fabrikant op Facebook bekend gemaakt.

Met de zaaimachine is er in 18 uur 204 hectare  gezaaid. Uit de overwegend Oekraïense berichtgeving wordt niet duidelijk of het om mais of zonnebloemen gaat. Wel is helder dat het om een 16 rijige zaaimachine gaat, de Maxima 2 TRX dus. De machine heeft een werkbreedte van 12 meter, tijdens transport is dat 3,5 meter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.