Aanpassingen op AgroTechniek Holland

AgroTechniek Holland wordt van 12 tot 15 september voor de vijfde keer gehouden op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen. Voor de jubileumeditie heeft de organisatie een aantal aanpassingen gedaan.

Zo worden de relatiekaarten niet meer achteraf doorbelast. Daardoor kunnen exposanten en dealers kosteloos hun netwerk uitnodigen. Ook zijn de looppaden anders aangelegd, waardoor de stands minder diep zijn.

De beursorganisatie laat weten dat er ook weer demonstraties zijn met onder meer aardappel- en bietenrooiers en niet-kerende-grondbewerking.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.