John Deere 9R-serie geüpdatet

John Deere heeft de 9R, 9RT en 9RX trekkers van een update voorzien. De belangrijkste verandering is de bredere spoorbreedte van 3.05 meter. De trekkers hebben vier tracks die 76 of 91 centimeter breed zijn.

De spoorbreedte van 3.05 meter is met name interessant voor ondernemers die werken met ‘control traffic patterns’, vaste rijpaden dus. Voor de 9RX met een driepuntshef is de spoorbreedte van 3.05 meter niet beschikbaar. Gebruikers van die trekker kunnen kiezen voor een spoorbreedte van 2.21 meter met 30-inch (76,2 cm) tracks.

Hydrauliek voor boost

De 9R, 9RT en 9RX zijn vanaf nu ook leverbaar met IPM, het Hydraulic Intelligent Power Management. Dat systeem zorgt voor 18 kW (25 pk) extra in versnelling 5 tot en met 18. In de eerste tot en met de vierde versnelling geldt een extra van 36 kW (50 pk). IPM is ook beschikbaar op de John Deere 9620R uit 2015 en de 9620RX uit 2016. Het vraagt een hydrauliekopbrengst van 435 liter per minuut.

De nieuwste 9R, 9RT en 9RX worden voorzien van een Generation 4 CommandCenter software-update.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.