ATH 2018: Kruse toont onkruideg van APV

Importeursbedrijf Kruse toont op AgroTechniek Holland een onkruideg van de Oostenrijkse fabrikant APV, die wat werking betreft sterk doet denken aan de bij biologische boeren populaire Treffler-onkruideg.

De APV Variostriegel beschikt over een kleine veren die de tanden op spanning  houden. Daarbij maakt het niet uit of de tand over een rug loopt of door een geul. Met de trekkerhydrauliek is de druk op de tanden op te voeren.

Opklapbaar

De Variostriegel is er in opklapbare varianten met een werkbreedte van 6, 7,5, 9 en 12 meter. De 6-metervariant kost 13.500 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.