Vervaet Hydro Trikes met nieuwe motor en transmissie

Machinebouwer Vervaet rust de Hydro Trike en de Hydro Trike XL uit met een nieuwe motor en een nieuwe traploze transmissie, de zogeheten VSG-drive.

De nieuwe krachtbron in zowel de driewielige als de vijfwielige Hydro Trike is een Euro 6 DAF MX390 met een vermogen van 390 kW (530 pk). De nieuwe transmissie is een traploos automatische bak met twee hydromotoren. Het voorwiel blijft traploos hydraulisch aangedreven. Volgens Vervaet is dat dé manier om vanuit stilstand een optimale kracht op de wielen over te brengen.

De Hydro Trike met de nieuwe motor en de nieuwe transmissie kost, uitgerust met alle mogelijke specificaties, 379.000 euro. De XL-versie met vijf wielen kost 429.000 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.