Eerste Fendt IDEAL verkocht in Duitsland

Fendt heeft de eerste Ideal maaidorser verkocht in Duitsland. Loonwerker Christopher Nauke gaat de machine dit seizoen inzetten bij de oogst in Saksen.

De Ideal 7 maakt deel uit van de in 2017 geïntroduceerde serie van drie modellen. De Ideal 7, 8 en 9. De Fendt Ideal 7 heeft een 9,8 liter AgcoPower motor. De graantank heeft een inhoud van 12.500 liter. Om die tank snel leeg te krijgen, is de Ideal voorzien van een lossnelheid van 140 liter per seconde.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.