Reichhard presenteert Smart Command app

Riechhard presenteert op de Agritechnica 2019 zijn nieuwe Smart Command app.

De Smart Command app heeft drie functies voor precisielandbouw en vier isobus functies, Section Control en Variable Rate Control. De ISO Flex TC modle maakt een draadloze verbinding met de isobus. Voor het gebruik van van de ISO virtual terminal worden apparaten gebruikt die draaien op Windows of Andriod besturingssysteem. De gegevens uitwisseling met de boerderij PC en de technische ondersteuning  gebeurt online.

Ook kann er offline worden gewerkt omdat de data wordt opgeslagen op het apparaat.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.