Ropa introduceert de Keiler II Classic

Ropa introduceert de Classic uitvoering van de Keiler II aardappelrooier. De rooier zou tegen de oogst van 2020 in productie gaan.

De machine komt overeen met de bestaande Keiler II. Het belangrijkste verschil zijn de scheidingseenheden. De Classic heeft twee in plaats van vier egelbanden, daardoor is er ruimte voor acht personen op het werkplatform.

Zoals alle modellen is de Keiler II Classic volledig hydraulisch aangedreven en voorzien van Isobus-bediening. Ook is de rooier voorzien van een telescopische as voor meer stabiliteit. Optioneel kan de Classic ook worden voorzien van een aangedreven wiel en kan het volume van de transferbunker worden verhoogd tot meer dan 6 ton.

De verkoop van de rooier start op de Agritechnica 2019.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.