10.000e Claas Crop Tiger

Machinefabrikant Claas heeft de 10.000ste Crop Tiger geproduceerd. De machine, een Crop Tiger 30 Terra Trac, rolde eind februari van de assemblagelijn op de productielocatie in Morina, India.

De Crop Tiger wordt sinds 1992 geproduceerd en sinds 2008 in Morinda. De Crop Tiger 30 Terra Trac combine staat op rupsen en heeft een viercilinder 44 kW motor van TATA die voldoet aan de Indiase stage II normen. Het maaibord is 2,1 meter breed en de graantank heeft een capaciteit van 1.200 liter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.