APV introduceert bodem bemonsterkit

De Oostenrijkse fabrikant APV introduceert de Soil Check. Met de bodem bemonsterkit kunnen onder meer de PH-waarde, het nitraatgehaalte, de temperatuur en eventuele verdichting worden gemeten.

Alle benodigdheden voor de bemonstering levert APV in een draagzak. Daarin zitten onder meer een hamer, spade, werkhandschoenen, bekers, thermometer, een pvc pijp, maatbeker, pen en papier, een emmer, een petrischaal en strips voor het meten van PH-waardes en nitriet- en nitraatgehaltes.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie