Nieuw spel: monteur in de simulator

Farm Mechanic Simulator. Zo heet het nieuwe spel van het Poolse Ultimate Games waarin je aan de slag kunt als monteur van landbouwvoertuigen en –machines.

In de simulatie is het mogelijk machines te repareren, te testen, en je kunt je eigen werkplaats bouwen en verder ontwikkelen. Het grootste onderdeel van het spel bestaat uit onderhoud en reparatie aan landbouwmachines. Is de reparatie of het onderhoud achter de rug, dan is er de mogelijkheid te testen op het veld.

De ontwikkelaars van Farm Mechanic Simulator beloven een groot gamma aan machines: trekker, maaidorsers, maaiers, pootmachines, zaaimachines en kippers. Het spel is in het vierde kwartaal van 2021 beschikbaar voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie