HTZ bouwt weer universele trekkers

Het Oekraïense HTZ, bekend van de kniktrekkers, introduceert de nieuwe 160U universele trekker met vier even grote wielen zonder knikbesturing. De machine lijkt sterk op de vroegere HTZ 16331 trekker.

De 160U is voorzien van een Weichai Common Rail motor van 132,1 kW (180 pk), waarbij gekozen kan worden tussen een stage II en een stage IIIA uitvoering. De versnellingsbak is een automatische power-shift met 18 versnellingen vooruit en 9 achteruit met een maximale snelheid van 40 km/h.  Standaard is de trekker uitgerust met 540-1000 toeren aftakas aan de achterzijde en kan het aan de voorkant uitgerust worden met een hydraulische 1000 toeren aftakas. Het hefvermogen van de achterhef bedraagt 5.000 kg en het hefvermogen van de fronthefinrichting bedraagt 2.500 kg. Het gewicht van de trekker bedraagt 8.300 kg.

 

De oude HTZ 16331

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie