11-daagse geheel verzorgde rondreis Canada

LandbouwMechanisatie_Studiereis_logo

27 augustus t/m 6 september 2019

Programma
Canada, ruim 140 keer Nederland, heeft zeer veel te bieden op het gebied van landbouw en natuur. Diverse landgenoten hebben schitterende bedrijven opgezet met o.a. akkerbouw, vlees- en melkvee in Alberta. Met een beetje geluk zijn o.a. de Hutterites met diverse maaidorsers graan aan het oogsten en zie je het grote materiaal volop in actie!

Alberta staat ook bekend om de schitterende natuurparken die tijdens deze reis niet ontbreken. Je bezoekt Waterton, tegen de Amerikaanse grens, en de bekende parken Jasper en Banff.

Prijs en boeking
De prijs van deze reis bedraagt € 3.495 per persoon op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Toeslag voor een eigen kamer is € 540. Maximaal aantal plaatsen: 16. Dit is inclusief alle maaltijden (behalve op de luchthavens en/of in het vliegtuig), excursies volgens bovengenoemd programma, vervoer in Canada, vluchten, luchthavenbelastingen, overnachtingen, entreegelden.

Voor een uitgebreid programma en boekingen kunt u contact opnemen met ons reisbureau LandbouwMechanisatie Studiereizen, Eline ter Haar, tel (053) 461 61 15 (dagelijks van 10-21 uur).

Bekijk het uitgebreide reisprogramma op trekkerreizen.nl

Reacties zijn gesloten.