Eigen Iseki voorladers

Lanceerde Iseki het afgelopen jaar al de nieuwe TH en TG compacttrekker serie, nu zijn ook de voorladers aangepast. Deze heeft Iseki zelf ontwikkeld in Duitsland. Zo is volgens de leverancier het aan- en afkoppelen vereenvoudigd en het hefvermogen toegenomen. De voorlader kan in combinatie van een fronthef met A-bok op de trekker gemonteerd worden. Voor de TXG en TM 3000 serie is er een voorlader zonder parallelgeleiding leverbaar met standaard een brede grondbak. De nieuwe voorlader voor de TH en TG-serie heeft standaard dubbelwerkende laadarm-cilinders en optioneel mechanische parallelgeleiding. Bediening is met een kruishendelventiel. De voorlader is voor ongeveer 3.975 euro excl. BTW te koop.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.