Horger kunstgrasreinigers bij Vormec

Vormec Groentechniek in Steenwijk is per 1 februari importeur van de Duitse Horger machines. Deze fabrikant maakt machines voor het onderhoud en renovatie van kunst(gras)velden. Er zijn drie machines.
Type SKU voert diverse werkzaamheden in één werkgang uit. Het vervuilde materiaal wordt uit de grasmat gehaald. Het grove materiaal wordt uitgezeefd, filtering van stof, oprichten van de ‘grasvezels’ terugbrengen van het gereinigde vulmateriaal, afwerking van de toplaag. Je kunt de machine gebruiken op velden die gevuld zijn met zand, maar ook met zand en rubber. Montage kan in de fronthef of in de driepuntshefinrichting van een trekker. De totale werkbreedte bedraagt 150 cm.
Type SKR is voor het reinigen van zeer vervuilde kunstgrasvelden. Het vervuilde zand wordt verwijderd en de ondergrond nat gereinigd.
Type KBR is voor het reinigen van kunstbanen. Kunstbanen zijn gemaakt van poreus materiaal waardoor in het oppervlak algenafzet plaats vindt. Vuil en algen moeten daarom regelmatig gereinigd worden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.