Saelen Pelican alleshakselaar met opvang

Het Franse Saelen introduceert de Pelican. Dit is een alleshakselaar op een onderstel met geïntegreerde opvangbak voor een kuub snippers. De werkplek kun je dus schoon achterlaten.

Voor wie houtsnippers mee wil nemen bij het versnipperen heeft Saelen de Pelican 13 ER gemaakt. Dit is een getrokken alleshakselaar op een verkeersonderstel waardop tevens een opvangbak zit voor een kuub snippers. Deze machine heeft een 13 pk Kawasaki benzinemotor. De gecombineerde rotor met hamers en messen kan zowel groenafval als hout aan tot 9 cm diameter. De Pelican weegt 820 kg en kost 15.200 euro. Een afgeleide van de Pelican is de Castor Park 13 ER. Deze staat op vier wielen om handmatig te vervoeren of via de dissel achter een trekkertje of zitmaaier. De Castor Park weegt 430 kg en kost 10.950 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Eerder over: Verzorging
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.