McConnel PA180: Links en rechts maaien

Toonde McConnel eerder dit jaar al een prototype van de PA180 hydraulische armmaaier, nu is de eerste klaar voor verkoop. Met de maaier kun je zowel links als rechts van de trekker maaien.

De PA180 is een hydraulische armmaaier voor aan de driepunt van de trekker met aanbouw aan de trekkeras. Speciaal is dat je er zowel rechts- als links van de trekker mee kunt maaien. Het wisselen van kant gaat binnen een minuut. Zo kun je machine flexibel en efficiënt inzetten. De reikwijdte van armmaaier is 5,5 meter waarbij de klepelbak zo’n 1,5 meter naar voren naast de trekker zit. Dit geeft een goed zicht op het werk. Voor de arm is een tekker nodig vanaf 55 kW (75 pk) met een minimaal gewicht van 4.500 kg. Het eigen gewicht van de PA180, inclusief een klepelmaaier en 200 liter hydraulische olie, is 1.860 kg. De prijs voor complete arm met klepelmaaier is ongeveer 35.000 euro, laat importeur Dabekausen uit Echt weten.


Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Eerder over: Verzorging
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.