Veiling machines Hay Aerts

Grondverbeteringsbedrijf Hay Aerts uit Broekhuizen stopt ermee. Tenminste, eigenaar Hay Aerts zelf stopt ermee en zet het bedrijf te koop. Hij is inmiddels 60 jaar en zijn kinderen willen het bedrijf niet overnemen. Wel wil het management het bedrijf voortzetten, maar de onderhandelingen lopen nog. Op 17 november is er al een veiling gepland, zie www.troostwijkauctions.com, waar alle machines worden aangeboden. Overigens als er een doorstart komt, dan zal slechts een deel van de machines geveild worden. Het bedrijf heeft 235 machines en 45 trekkers voor de aanleg van golfbanen, sportvelden en paardenbakken.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Eerder over: Bedrijven
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.