Kocken samen met Frans Becx

Per 1 september 2009 worden de voornaamste importschappen van Kocken Speciale Groentechniek Westerbeek ondergebracht bij Frans Becx Tuinmachines in Moergestel.

Frans Becx heeft al geruime tijd de importeurschappen van de merken: Coup-eco hydraulische snoeiarmen en snoeiers, K-vagnen aanhangwagens, Belos werktuigendragers en de eigen ontwikkelde Becx heggensnoeier. Vanaf 1 september worden daar merken van Kocken aan toegevoegd, te weten: Brielmaier taludmaaier, Timberwolf hakselaars en versnipperaars, Schnitt Griffy boomknipscharen en de Nicodan transporters.

Anton Kocken
Anton Kocken treedt bij Frans Becx in dienst en wordt de verantwoordelijke man in de buitendienst voor alle bovenstaande producten. Wel blijft Kocken Speciale Groentechniek in de regio Westerbeek met robotmaaiers actief, inclusief de tuinbouwproducten van Darwin. Op de Demo-Dagen Papendal wordt de samenwerking geïntroduceerd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.