Trimmer en bladblazer op gas

Zijn er heggenscharen, bosmaaiers en kettingzagen op een accu, het Amerikaanse Lehr heeft nu trimmers en bladblazers die draaien op gas.
De 25 cc viertaktmotor heeft geen benzinetank meer. Ook een benzinepomp, carburateur en choke ontbreekt. Gas heeft dit niet nodig. Een 16 ounce (1 pound) gastankje, een standaard campingflesje van een 0,5 liter, monteer je in een houder onder de motor. Hierop kan de trimmer en bladblazer zo’n 2 uur op werken. Naast veel schonere uitlaatgassen, een reductie van zo’n 75 procent van CO2, is er ook een financieel voordeel. De machines kosten evenveel, maar het brandstofverbruik is zo’n 35 procent goedkoper dan een bezinemotor. Meer informatie zie www.golehr.com.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.