Kleine Eliet getrokken bezander

Speciaal voor het gazononderhoud in kleine tuinen heeft Eliet een smalle bezander gemaakt, de Eco Cure.

  • Bak van 330 liter
  • 10 cm diep, 300 gaten per m2
  • Prijs circa 4.000 euro

Het wagentje heeft een bakinhoud van 330 liter en kun je trekken door bijvoorbeeld een quad of zitmaaier. Achter de rol (voor egaliseren) zitten verticuteermessen. Deze maken tot 10 cm diep 300 gaten per m2. Daarachter valt het zand, kalk of compost op het gras, waarna twee bezems het inwerken.
Mechanisch aangedreven
De verdeelband is mechanisch aangedreven via de rol. Inschakelen is middels een hendel op de diesel. Via draaischroeven is de verdeelas regelbaar. Voor kalk en zand is er fijnregeling op de mm via een plaat. De verticuteerder hef je elektrisch via een vijzel. De Eco Cure weegt 290 kg en kost circa 4.000 euro. Je kunt hem ook als spuit gebruiken.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.