Voorlader voor Holder M 4.80

Voor de Holder M 4.80 kniktrekker is er nu ook een voorlader beschikbaar. Deze is gemakkelijk aan– en af te bouwen op de fronthef.

  • Hefhoogte 247 cm
  • Montage op fronthef
  • Uitvoering Mechanische parallelgeleiding, DW hefcilinders en bakcilinders

De voorlader type UL 1000 heeft een hefhoogte van 247 cm, afhankelijk van bandenkeuze. Hij wordt gemonteerd op de fronthef en heeft mechanische parallelgeleiding, dubbelwerkende hefcilinders en bakcilinders. Er zijn diverse aanbouwwerktuigen leverbaar zoals grondbak in diverse maatvoeringen, palletvorken en een mestvork.
Bediening
Je kunt de voorlader bedienen via de proportioneel joystick van Holder. De Holder met voorlader werkt net zoals een miniknikshovels. Mede door de hydrostatische rijaandrijving met de keuze uit vier groepen werkt de combinatie erg gemakkelijk weet importeur Vormec. Doordat de cabine aan de voorzijde zit, geeft dit veel zicht op het werk.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.