Automower Solar Hybrid, de robotmaaier van Husqvarna, heeft de European Consumer Choice Award gewonnen. Europese consumenten kozen de hybride robotmaaier op grond van de esthetische waarde, de praktische gebruiksmogelijkheden en de innovatieve kwaliteiten.

European Consumers Choice is een organisatie zonder winstoogmerk die prijzen uitreikt aan Europese bedrijven die de uitdaging aangaan om innovatieve, intelligente ontwerpen te produceren, met oog voor toegevoegde waarde en gebruiksgemak. Meningen en opmerkingen van consumenten over de Automower zijn:

  • Positief in elk aspect.
  • De motor maakt geen lawaai; hij doet gewoon wat hij moet doen.
  • Je kunt de maaihoogte bepalen.
  • Het gras wordt prachtig gemaaid en dankzij de minuscule grasresten verdwijnt het mos.
  • De machine is eenvoudig te hanteren.
  • Energiezuinig en goed voor het milieu.

Reactie Husqvarna Nederland
“Met 320 jaar ervaring als bedrijf weten we dat de consument ons strengste jurylid is. Deze consumentenprijs bewijst dat we met onze scherpe aandacht voor de ideeën van de consument op de juiste weg zijn”, aldus Kees van Opdorp (Algemeen Directeur Husqvarna Nederland). Husqvarna is met meer dan 120.000 verkochte robotmaaiers wereldwijd de toonaangevende leverancier van deze producten en bovendien de eerste producent van een hybride automatische gazonmaaier. De Automower Solar Hybrid is ontworpen en ontwikkeld in Zweden. De maaier is voorzien van innovatieve technologie die zonne-energie en elektriciteit combineert. Het product is afgestemd op de wensen en eisen van consumenten die het milieu zo min mogelijk willen belasten, maar die graag willen genieten van een professioneel verzorgde tuin en tijd willen overhouden voor andere activiteiten.

Gerelateerde artikelen