Redexim Carrier

Redexim heeft een driewielig draagvoertuig gemaakt met een driepuntshef voor diverse werktuigen. Deze werktuigdrager, waar je achter moet lopen, is speciaal gemaakt voor een lage bodemdruk. Voor de Carrier Tool is ook de nieuwe Verti-Drain 215.013 penbeluchter gemaakt.

Opvallend is de compacte driepuntshef met geknikte heflatten. Hierdoor zit een werktuig kort op de machine. Er kan tot 500 kg getild worden. De Carrier zelf weegt 690 kg en staat op 33 cm brede banden. Doordat de werktuigen zoals de Verti-Drain en Speed Seed doorzaaimachine zelfdragend zijn, is de bodemdruk erg laag. De Carrier heeft een 32 pk Vanguard benzinemotor. De drie wielen worden hydrostatisch aangedreven. De Carrier zelf kost 13.914 euro excl. btw.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.